InniRon

Bild på färgtuber i ett fönster
Färgtuber

Under sommaren har vi i Hällfors arbetat med att skapa oss en samlingslokal i vår vita, gamla skola. Härförleden skulle vi döpa denna lokal.

Behövs det ett namn? Vad ska det i så fall anknyta till?
Sedan tidigare finns en grillkåta som döpts till Eldsjälen. Det vore fint om det kunde ha någon anknytning till begreppen själ och lugn på något sätt och som inte heter något i stil med ett Sinnenas rum…
Finns det något gammalt äldre ord som går att använda? Ron, sa någon då? OppaVinn, sa en annan. InniRon sa den första då. Vi smakade på orden, skrev ner det på papper och vände och vred på andra möjliga kombinationer.  Till sist kom det:
OppaVinn-InniRon
 
InniRon är en multifunktionell lokal. Den ska dels fungera som samlingslokal, möteslokal men framförallt som ett rum för lugn och ro. Här pågår med start denna dag och varannan söndag fram till jul Öppen atelje, med möjlighet att prova på olika uttrycksformer. På väggarna hänger konst av traktens lokala utövare av pensel och färg.
 
Håll koll i annonserna efter Inniron och välkommen du med att finna ditt inre lugn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.